O nama

MARKA NOVA d.o.o. FILATELIJA OTKUP – PRODAJA

U suradnji s izdavačkom kućom Obol suizdavači smo nekoliko filatelističkih priručnika koji su zapaženi na međunarodnim izložbama, te nagrađeni visokim priznanjima. Zahvaljujući suradnji s Hrvatskom Poštom te je publikacije moguće nabaviti u svim većim poštanskim uredima diljem Hrvatske.

Marka Nova d.o.o. od samog početka svojeg djelovanja na razne načine podupire i sponzorira brojne filatelističke susrete, škole filatelije i izložbe. Kroz takvo svoje djelovanje ostvarili smo vrlo plodne i prisne kontakte sa većinom filatelističkih društava u Hrvatskoj.

2006. utemeljili smo zajedno s drugim suradnicima tvrtku – aukcijsku kuću ‘Barac – Pervan’, koja se bavi prodajom predmeta filatelije i numizmatike. Jednom godišnje, svake prve subote u prosincu, organiziramo u prostorijama tvrtke aukcije Filatelističkog materijala uz koju objavljujemo prigodni katalog. Naše su aukcije u filatelističkim krugovima imale dobar odjek koji je prešao granice Hrvatske, tako da na njima sudjeluju i međunarodni dobavljači i zainteresirani kupci s gotovo svih kontinenata. Katalozi kojima su aukcije popraćene na stručnim su izložbama ocijenjeni najvišim ocijenama.

Aktivno sudjelujemo u domaćim i međunarodnim filatelističkim izložbama s izlošcima iz Hrvatske poštanske povijesti za koje smo dobili i visoke nagrade.

Marka Nova d.o.o.
Adresa: Pantovčak 5,10000 Zagreb
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 9-17h
email: berislav.pervan@gmail.com
Tel. 01/4810-103    Mob. 091/658-4466

Comments are closed.